MKTG NaM - pasek na kartach artykułów

Dlaczego płonącego oleju nie należy gasić wodą?

Dariusz Brożek
Artur Anuszewski
Smażenie kotletów może się zakończyć groźnym pożarem. Strażacy zdecydowanie odradzają gaszenia płonącego oleju wodą. - Jeśli podczas smażenia zapalił się olej na patelni, należy ja przykryć wilgotną szmatką, lub ręcznikiem - zalecają.
od 7 lat
Wideo

Zamach na Roberta Fico. Stan premiera Słowacji jest poważny.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na miedzyrzecz.naszemiasto.pl Nasze Miasto