Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gryczak. Ciasto można jeść na zimno lub na ciepło...
fot. Katarzyna Puczyńska

Golasy, cebularz, gryczak i tort fasolowy. Najciekawsze dania i produkty regionalne z Lubelszczyzny. Słyszałeś o nich?

Gryczak janowski

Gryczak. Ciasto można jeść na zimno lub na ciepło (podsmażane na oleju lub maśle).

Zobacz również

Trik na kwitnienie hortensji. Podlej tym hortensje raz na tydzień, a bujnie zakwitną

Trik na kwitnienie hortensji. Podlej tym hortensje raz na tydzień, a bujnie zakwitną

Tak teraz wygląda pogorzelisko przy Marywilskiej. Byliśmy na miejscu

AKTUALIZACJA
Tak teraz wygląda pogorzelisko przy Marywilskiej. Byliśmy na miejscu

Polecamy

Włosy jak od fryzjera dzięki produktom, które masz w kuchni. Efekt "wow" za grosze

Włosy jak od fryzjera dzięki produktom, które masz w kuchni. Efekt "wow" za grosze

5 ukrytych opcji w Pokemon GO, o których nie wiedziałeś. Ustawienia schowane w menu

5 ukrytych opcji w Pokemon GO, o których nie wiedziałeś. Ustawienia schowane w menu

Trudny angielski - opinie o maturze na poziomie rozszerzonym

Trudny angielski - opinie o maturze na poziomie rozszerzonym